Dream Viestintä

Kommunikaatiokeskus

Juttelemassa ihmiset, palvelut ja laitteet

Dream Viestintä mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman, saumattoman viestinnän käyttäjien, palveluiden ja laitteiden välillä. Voit liittyä eri aihealueisiin liittyviin keskusteluihin kuten monille netin keskusteluforumeilla, tai voit keskustella chat-huoneessa. Tarvittaessa keskusteluissa voi olla rajattu pääsy, esimerkiksi käynnissä olevaan projektiin tai tehtävään liittyen vain siihen kuuluvien henkilöiden kesken.

Keskusteluun osallistuja voi henkilön sijaan olla palvelu, kuten varauspalvelu muistuttelemassa tulevasta varausajasta tai botti, joka hakee päivän lounaslistan lähiravintolan sivuilta.

Tai osallistujana voi olla fyysinen laite. Esimerkiksi palvelin hälyyttää tilaansa tai ovi kertoo, kuka juuri astui toimistoon. Tiedon saat sinä, tai vaikka koko tiimisi.

Millä tahansa XMPP viestimellä

Dream Viestintä on keskus, joka kerää kaiken käydyn kommunikaation ja tallentaa sen. Voit liittyä Dream -keskusteluihin millä tahansa puhelimesi, tablettisi, kannettavasi tai muun laitteesi XMPP pikaviestintäsovelluksella. Dream Viestinnällä on tarjota myös oma käyttöliittymänsä sekä integroidut viestintäkäyttöliittymät erinäisissä Dream-palveluissa.

Integraatiot muihin viestinnän työkaluihin

Dream Viestintä tarjoaa Slack integraation eli viestit, joita lähetetään Dream Viestintään voidaan lukea myös Slack kanavien kautta. Näin mihin tahansa Dream -palveluun liittyvä keskustelu saadaan tuotua myös Slackiin nähtäville. Tarvittaessa vastaavanlainen integraatio voidaan toteuttaa muihinkin tiiminne käyttämiin viestintätyökaluihin.

Viestintähistoria

Kuka sen lupasikaan ja mitä siitä sovittiinkaan? Viestintähistoria kerää talteen kaiken keskustelun myöhempää käyttöä varten, joten tietoa ei unohdu tai huku. Kaikki viestit tallennetaan ja arkistoidaan. Liittymällä olemassaolevaan keskusteluun, pääset käsiksi koko keskustelun historiaan ja sujahdat näin helpommin ja nopeammin asian ytimeen. Näethän jo käsitellyt asiat, ongelmat, ratkaisut ja kinastelut.

Aikajanalla järjestyksessä

Dream Viestinnän Aikajana -näkymä kerää viestit kaikista keskusteluistasi yhteen paikkaan ja näyttää ne aikajärjestyksessä. Tehokkaiden hakutoimintojen avulla voit etsiä näkyviin tiettyyn aiheeseen, sanaan tai sanontaan liittyvät viestit, tai viestit tietystä ajanhetkestä eteenpäin.

Tarkempaa dokumentaatiota (in English):

Dream platform manual - technical documentation of Messaging