Älä unohda mistä olet tullut

Me rakennamme aina sen päälle mitä on ennen tapahtunut. On aina hyvä muistaa mitä historiassa on tapahtunut, mistä me tulimme, jotta tiedämme että olemme menossa oikeaan suuntaan tulevaisuudessa.

05/2015

Dream Yhteisö

Kaikkien Dream Alustaa käyttävien kesken lähdetään perustamaan yhteisöä jossa jokainen näkee mihin suuntaan alusta on kehittymässä ja jokainen pääsee vaikuttamaan kehitykseen.

12/2012

Ensimmäinen koodijulkaisu

Alusta lähtien ajatus on ollut julkaista kaikki mitä Unelmakoulu-projekti tuottaa. Joulukuussa 2012 Haltu julkaisee avoimella lisenssillä lähdekoodit jotka siihen mennessä on tuotettu. Koodit tuupattiin Bitbucket:iin.

02/2012

Ensimmäinen yksityisen sektorin palvelu

Haltu saa ensimmäisen asiakkaan jonka palvelun kehityksessä käytetään Dream Alustaa. Tuottavuus ja toimitusnopeus kasvaa ja huomataan että yksityisen ja julkisen sektorin lähetäminen hyödyttää molempia osapuolia.

10/2011

Ajatus Dream Alustasta syntyy

Dreamschool.fi palvelua on käytetty useita kuukausia. Yhdessä Kasavuoden koulun kanssa Haltu kehittää konseptia eteenpäin. Syntyy ajatus että toimintatavat ja työkalut ovat erillisiä asioita mutta yhdessä käsiteltynä ne voivat tuoda uutta tuulta palvelukehitykseen.

06/2011

Palvelu julkaistaan

Haltu julkaisee ensimmäisen version dreamschool.fi palvelusta joka pohjautuu uuteen teknologiaan. Se korvaa useita muita palveluja joiden kanssa toimintatapoja oltiin kehitetty.

01/2011

Haltu tulee mukaan

Haltulle annetaan tehtäväksi luoda kokoelma pieniä palveluja jotka yhdessä tukevat unelmakoulumaista tapaa oppia ja työskennellä.

2005

Projekti käynnistyy

Pieni Kasavuoren koulu Kauniaisissa aloittaa projektin kokeillakseen ja dokumentoidakseen toimintatapoja ja parhatia käytänteitä miten suomalainen koulu toimii.