Dream Oppimispäiväkirja

Pysy opinpolulla

Luo omat oppimisverkkosi

Kerää yhteen paikkaan erilliset oppimisympäristöt. Luo ja kerää oppimismateriaalia.

Tehtävät ja työt järjestyksessä

Dream Oppimispäiväkirja (Diary) perustuu malliin: tehtävät, työt ja materiaalit. Tätä mallia toteutetaan päivittäin kouluissa ja työpaikoilla: sinulle annetaan tehtävä, jolloin alat kerätä olemassaolevaa materiaalia tai tuotat sitä itse lisää voidaksesi vastata annettuun tehtävään.

Oppimispäiväkirjaan voit luoda oppimisverkon, jolla voit järjestää antamasi tehtävät tarkoituksenmukaiseen suoritusjärjestykseen. Opettajana näet oppilaidesi antamat vastaukset tehtäviin eli tehdyn työn.

Tehtävissä ja töissä käytetty verkkopohjainen materiaali voi olla moninaista. Se voi olla esimerkiksi Google Docsiin luomasi dokumentti tai esitys, Wikipedia -artikkeli, Youtube -video, linkki mille tahansa nettisivulle jne.

Oppimisportfolio

Oppimispäiväkirjaan opettaja voi luoda kursseja, jotka koostuvat oppitunneista, ja jotka edelleen koostuvat oppimisverkoista tehtävineen ja materiaaleineen.

Oppilaille kertyy ajan saatossa oppimishistoria sisällöistä, joita he ovat luoneet ja keränneet Oppimispäiväkirjaan oppitunneilla ja kursseilla. Työt eivät katoa, vaan niihin voi palata ja hyödyntää myöhemmin seuraavissa tehtävissä.

Tarkempaa dokumentaatiota (in English):

Dream platform manual - technical documentation of Diary