Dream Työpöytä

Pikatiesi palveluihin ja sisältöön

Kertakirjautuminen, moninkertaiset palvelut

Dream Työpöytä tarjoaa käyttäjille keskitetyn paikan päästä käsiksi kaikkiin hänelle oleellisiin palveluihin ja verkkosisältöihin. Hyödyntäen Dreamin kertakirjautumista (single-sign-on, SSO), Työpöytä mahdollistaa pääsyn niihin kaikkiin kysymällä salasanaasi vain kerran. Mikäli haluat lisäturvallisuutta tai vieläkin helpomman pääsyn, voit käyttää Dreaamiin yhditettyä Yubikey -palvelua. Tällöin sinun ei tarvitse muistella yhtäkään salasanaa käyttääksesi sähköpostiasi, dokumenttejasi, opiskelija- tai muuta käyttäjätietokantaanne, toiminnanohjausjärjestelmäänne, tukipalvelua tai muutakaan verkkopohjaista järjestelmäänne. Tie on avoin!

Asiat järjestyksessä

Sisällön järjesteleminen Työpöydälle on nopeaa ja helppoa. Raahailemalla voit järjestellä Työpöydän laatat uudelleen, lisätä uusia ja poistaa tarpeettomiksi muuttuneita - tilanteen mukaan. Työpöydällä saattaa hetkellisesti lepäillä pääsy niihin dokumentteihin ja tiedostot, joita olet tällä viikolla työstämässä. Sulassa sovussa pysyvämpien linkkien, kuten sähköpostiesi ja muiden järjestelmienne, joukossa.

Organisaatiosi suosimat työkalut, palvelut ja sivustot

Käyttäjä voi kuulua useaan Dream -organisaatioon, mutta käyttää vain yhtä Työpöytää. Näin kaikki tarvittava on yhdestä paikasta löydettävissä. Jokainen organisaatio voi tarjota käyttäjilleen parhaaksi katsomiaan palveluita, verkkolinkkejä ja työkaluja (kuten Dream Messaging, Seepra Projector tai muu Dreamin päälle rakennettu palvelu). Loppujen lopuksi on kuitenkin käyttäjän päätäntävallassa, mitä hän haluaa nähdä suoraan työpöydällään.

Tarkempaa dokumentaatiota (in English):

Dream platform manual - technical documentation of Desktop