Dream Alusta


Avoimin mielin ja avoimin koodein aukeavat sähköiset ovet oppimisen ja työnteon maailmoihin!

Kouluille, yrityksille, organisaatioille

Dream Alusta on erilaisista rakennuspalikoista sekä valmiista ratkaisuista koostuva integraatioalusta verkkopohjaisille järjestelmille, joiden avulla tiimit ja yksilöt pysyvät tehokkaalla polulla:

TAVOITTEET  -  TEHTÄVÄT  -  TYÖ  -  SAAVUTUKSET

Dream -yhteisön jäsenenä voit oppia muiden Dream -järjestelmien käyttäjiltä. Siellä koulumaailman opit ja mallit kohtaavat yritysten menetelmät, ja haastavat hallintokoneistojen prosessit.

Unelmoitko työkaluista oppimiseen, opettamiseen, projektien tekemiseen, päätöksentekoon, koordinointiin...?

Tavoite ja tehtävät

Kenen pitäisi tehdä, mitä ja koska?

Dreamin työkaluin suunnittelet ja priorisoit tehtävät. Olipa tehtävä pienen oppilaan koulutyö, vaatimusmäärittely asiakasprojektiin tai hankintapäätöksen tekeminen kokouksessa. 

Työkalut tehtäviin

Dream osaa kauniisti sulauttaa käyttämäsi ja haluamasi palvelut ja työkalut toimimaan yhdessä.

Sen avulla löydät myös tehtäviisi sopivia uusia työkaluja ja työtapoja.

Historia tallessa

Päätökset tehdään historian pohjalta!

Dream tallentaa kaiken kommunikaation, tekemiset ja tapahtumat, sekä muistiinpanot ja huomiot, jolloin ne ovat myöhemminkin käytettävissänne.

Helposti saavutettavissa

Verkkopohjaisena järjestelmänä Dream on käytettävissä kaikkialla, koska tahansa.

Käyttämiisi työkaluihin se voi liittää kertakirjautumisen (SSO), jolloin sinun ei tarvitse enää kirjautua erikseen jokaiseen järjestelmään.

Alustan tarjoamat toiminnallisuudet

Dream Alusta on tapa rakentaa järjestelmiä jotka integroivat ja yhdistävät palveluita. Dream Alusta itse käyttää tätä samaa tekniikkaa ja se koostuu useammasta erillisestä palvelusta jotka keskustelevat keskenään rajapintojen kautta. Se tarjoaa tavan integroida palveluita yhteen siten että käyttäjä näkee yhden koherentin järjestelmän joka taustalla käyttää useita palveluita. Palvelut voivat tulla useista eri lähteistä. Niiden ei edes tarvitse olla yhden operaattorin joka tuottaa järjestelmää joka on rakennettu Dream Alustalla.

Käyttäjähallinta

ja integroinnit tietolähteisiin

Lue lisää

Työpöytä

Yhdistää kaikki palvelut ja tarjoaa kertakirjautumisen

Lue lisää

Viestintä

Käyttäjien, laitteiden ja palveluiden välillä

Lue lisää

Oppimispäiväkirja

Rakenna oppimisverkkoja tehtävin ja materiaalein eri lähteistä

Lue lisää

Tutustu tarkemmin alustan tekniseen toteutukseen ja siihen liittyvään dokumentaatioon (saatavilla vain englanniksi):

Dream Platform - technical documentation

Olet mukana yhteisössä

Käyttämällä Dream Alustaa palveluidesi ja järjestelmiesi pohjana olet mukana yhteisössä, joka suunnittelee miten parhaiten voimme hyötyä yhdessä tekemisestä

Käyttäjät

Miksi - Aloitat käyttäjänä, joka hyödyntää alustaa ja sen yhteisöä omassa työssään ja projekteissaan. Näet miten alusta kehittyy ja mitä tapahtuu yhteisössä, ja voit poimia niistä hyödyllisiä osia tarpeisiisi.

Muut Dream -yhteisön jäsenet jakavat hyödyllistä tietoa ja avointa koodia, jonka avulla saavutat omat tavoitteesi.

Miten - Ota Dream käyttöön. Rakenna palvelusi tai järjestelmäsi alusta päälle, tai teetä se tilaustyönä Dreamia hyödyntävältä ohjelmistotalolta. Sen jälkeen voit seurata alustan ja yhteisön uusimpia kuulumisia foorumeilta ja alustan sivustolta.

Verkostoitujat

Miksi - Verkostoitujana olet jo tutustunut ainakin muutamaan muuhun yhteisön jäseneen. Tutustumalla lisää ja laajemmin yhteisöläisiin opit yksilöiden vahvuudet ja toimintatavat. Kuka voi auttaa tietyntyyppisissä tai tietyn aihealueen kysymyksissä ja ongelmissa? Kenellä saattaisi olla yhteneviä tavoitteita kanssasi, jolloin teidän ehkä kannattaisi tehdä yhteistyötä?

Ja päinvastoin. Muut yhteisön jäsenet tietävät sinun olevan olemassa, ja voivat helpommin ottaa sinuun yhteyttä. “Sinullahan on myös Dream käytössä...”

Miten - Käy yhteisön järjestämissä tilaisuuksissa ja tapaa muita paikanpäällä. Keskustele Dreamista foorumeilla ja liity yhteisöön sosiaalisen median palveluissa. Osallistu!

Osalliset

Miksi - Jossain vaiheessa sinusta saattaa tuntua, että haluaisit antaa jotain takaisinpäinkin alustalle ja yhteisölle, joka on vienyt omia tuotteitasi eteenpäin. Olet ehkä koodannut hyödyllisen pikku toiminnallisuuden tai kokonaisen ominaisuuden Dream järjestelmääsi, ja pohdit, voisiko joku muukin hyötyä siitä.

Ehkäpä tuo ‘joku muu’ ottaa koodisi käyttöönsä ja rakentaa sen päälle lisätoiminnallisuutta. Sekä jakaa sen edelleen koko yhteisölle. Saatat löytää uusia puolia ja uutta hyötyä alunperin jakamastasi koodista. Jotain mistä et osannut vielä unelmoidakaan.

Miten - Ota ja anna avointa koodia Dream alustalla, ja tee näin yhteistyötä muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Vaikuttajat

Miksi - Aikanaan saavutat sen pisteen, jossa toivoisit voivasi ohjata koko Dreamia haluamaasi suuntaan. Esimerkiksi, huomaat alustan mahdollisuudet toisaalla, kuten uudella aluevaltauksella yritysmaailmassa tai teknologia-alueella. Tai koet nykyisen suuntauksen vaarantavan alustan tulevaisuutta.

Saatat myös haluta vaikuttaa Dream -yhteisön toimintatapoihin ja työkaluihin, ja tätä kautta parantaa koko alustaa.

Miten - Ota kantaa! Selitä, havainnollista ja saa muut yhteisön jäsenet vakuuttuneiksi visiostasi.

Ota yhteyttä

Olemme tukenasi

Kerromme mielellämme lisää joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä. Voimme näyttää esittelyjä järjestelmistä, tai keskustella mistä tahansa. 

Puhelin:
+358-40-8463677
Sähköposti:
ilkka@haltu.fi
Osoite:
Juhlatalonkatu 5, 33100 Tampere, Finland